Lägerdag 11

Hej alla där hemma!
 
Lägerdag 11 hade temat ökenpärlan. Under förmiddagen började vi jobba med konfirmationsredovisningen som kommer ske när vi kommer hem.  Vi gick igenom alla pratiska saker som kommer ske och det ser ut att bli riktigt bra kan jag säga. Konfirmanderna var engagerade och hade mycket bra idéer om hur det ska vara.
Innan lunch var det dags för andaktsintroduktion för några av oss, både ledare och konfirmander. vi fick planera en andakt som vi kommer ha under de sista dagarna på lägret.
Efter den organiserade fritidsaktiviteten som bestod av blandade grener (kubb, fotboll, badberget osv) så var det dags för våran via Dolorosa vandring. Vandringen handlade om mobbning och vi hade satt ut bilder runt om på gården. Vi avslutade med att göra värderingsövningar som handlade om den vandring som dom just varit med om.
Kvällsaktiviteten denna kväll var vårat klassiska Cluedo. Vi ledare klädde ut oss till olika personer och ett "mord" skedde på bloggerskan Isabella. Konfirmandernas fick nu vara detektiver och deras uppgift blev att ta reda på var Isabelle blev mördad, med vilket vapen och vem som utförde "mordet". Sedan fick dom gå runt till alla på stationer där man fick lappar borttagna efter hur man presterade, vilket ledde till att det i slutet blev lättare att välja.
Kvällen avslutades med en andakt och sen var det dags för alla konfirmander att sova.
 
Hoppas det är bra med er!
// Jennifer
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0